Start_ZA.jpg

Beste senioren,

Fijn dat we weer van start kunnen gaan met een groot gevarieerd aanbod aan activiteiten.
Natuur, cultuur, creativiteit, sport en musea wisselen elkaar af.
Door het loslaten van de maatregelen voor corona kan ik nu zeggen: “Het is gelukt”.

Voor de 13e keer is het plaatje voor 3 weken op stap, weer rond.
Door de grote, enthousiaste inzet van de werkgroep leden  zijn er  27 activiteiten vastgelegd.

Deze Zomeractiviteiten worden georganiseerd voor iedereen vanaf 50 jaar uit de gemeente Bladel.

De Zomeractiviteiten zijn dit jaar van maandag 1 augustus tot en met vrijdag 19 augustus.
Het  informatieboekje valt  rond 1 juli bij u door de brievenbus.

De inschrijving start op zondag 3 juli en eindigt op 17 juli.
Let op de inschrijftijd, is  maar 2 weken.!!!

Het zou voor ons heel fijn zijn als u online (digitaal)  wilt en kunt aanmelden voor de activiteiten  waaraan u wilt deelnemen.

De inschrijfformulieren graag inleveren in de bekende brievenbus  bij  uw seniorenvereniging op het Emmaplein

.De zomeractiviteiten vormen  een samenwerkingsverband tussen de seniorenverenigingen Bladel, Netersel, Hoogeloon, Casteren en Hapert. In de werkgroep zijn alle dorpen vertegenwoordigd door leden uit deze dorpen.

Het mooie hiervan is dat u geen lid hoeft te zijn. Iedereen is welkom om te genieten en zich te laten verrassen door de activiteiten.

Wij hebben er zin in, doet u mee?

Tot ziens !!!

Thea Rosch, namens de werkgroep Zomeractiviteit