Onderzoek inwonerspanel over leefbaarheid en veiligheid

GemBladel
Het digitaal inwonerspanel van de gemeente Bladel wordt ingezet om inwoners vanaf 16 jaar makkelijk en snel hun mening te laten geven over allerlei onderwerpen. Veel inwoners doen hier al aan mee. Eind januari staat een nieuw onderzoek gepland.

De leefbaarheid in een buurt (de mate waarin het prettig wonen is) is van veel factoren afhankelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhoud in de buurt, het gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van buurtpreventie en de omgang van buurtbewoners met elkaar. Om het leefgenot in de gemeente Bladel te vergroten, wordt dit keer onderzocht hoe inwoners de leefbaarheid en de veiligheid in hun eigen buurt  ervaren.  

Heeft u zich nog niet aangemeld voor het inwonerspanel en wilt u graag meedoen aan dit onderzoek (en toekomstige onderzoeken)? Ga dan naar het Inwonerspanel en klik op ‘Aanmelden’. U wordt dan gevraagd om enkele gegevens in te vullen, zodat u de juiste vragenlijsten toegestuurd krijgt. Er wordt zeer zorgvuldig en vertrouwelijk omgegaan met uw gegevens en deze worden anoniem verwerkt.

Wilt u alleen aan dit onderzoek meedoen? Klik dan op deze link

De gemeente werkt samen met Research 2Evolve, een gespecialiseerd onderzoeksbureau. Deze onafhankelijke partij beheert het inwonerspanel en voert de onderzoeken uit namens de gemeente. Op het Inwonerspanel vindt u meer informatie en kunt u ook uw vragen stellen.

Daisy van Dordrecht
Medewerker Veiligheid en Coördinator Buurtpreventie