carnaval 2024
Carnavals activiteiten C.V. de Muggezifters

Het nieuwe carnavalsseizoen bij C.V. de Muggezifters is afgelopen November weer gestart met de bekendmaking van onze Prins CeeVee7 en Jeugprins Dyon en Jeugdprinses Janne.

Ook dit carnavalsseizoen hebben we naast een groot aantal activiteiten ook weer een 2-tal activiteiten speciaal voor onze senioren. Vrijdag 26 januari 2024 beginnen we met de Nieuwe Blaalse Revue in den Herd. Dé revue-avond vol Bladels talent waaronder dansgroep High Energy, jeugd in de ton en diverse tonpraat-acts. Kaarten zijn € 10,00 / stuk. Leden van de KBO ontvangen € 2,00 euro korting op vertoon van hun lidmaatschapspas.

Carnavalsmaandag 12 februari 2024 hebben we ons Senioren bal in de Tent op de Mert. Onder het genot van een kopje koffie of thee met een lekker broodje genieten van diverse optredens en een gezellige carnavalsmiddag. Kaarten zijn € 3,00 / stuk incl. 1 consumptiemunt. Leden van de KBO ontvangen €1,00 korting op vertoon van hun lidmaatschapspas

Voor deze beide activiteiten is op zaterdag 6 januari van 10-12 uur in De Schouw de kaartverkoop. Hopelijk zien we jullie bij een of beide activititeiten!

ER ZIJN NOG KAARTEN TE VERKRIJGEN BIJ HENK WOUTERS: TEL: 06-53101626